25.3.2018

25.3.2018

torstai 30. huhtikuuta 2009

Butterflies-Schmetterlinge-fjärilar-borboletas-papillons





tiistai 21. huhtikuuta 2009

Onnenpesän kuulumisia 21.4.2009

Tänään on jo huhtikuun 21. päivä ja aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta. Täällä on ollut kylmä ja kova tuuli jo muutamien päivien ajan, mutta nyt on tuuli tyyntynyt ja ilma lämpenee. Siispä kesää kohden menemme!
Eilen olimme vesijuoksussa ja kyllä se on kivaa ja rentouttavaa. Vesijuoksun jälkeen oli niin ihanan raukea olo, että me nukuimme päikkäreitäkin mussukoitten Justinan ja Unelman kanssa. Nyt he nukkuvat sängyllä aivan tässä vieressäni lähellä.
Huomenna on taas vesijuoksupäivä ja sitä aina odottaa innolla. Vesijuoksun jälkeen me juomme latteet ja nautimme mustikkapiiraasta, joka on aivan suussa sulavaa.
Tänään posti yllätti hieman meidät, kun toi Cellbesiltä saapumisilmoituksen ja sen sai hakea tästä läheltä Valintatalosta. Ja mitä sieltä paketeista löytyikään! Aivan ihanat kahdet piraattihousut, jotka laitoin heti jalkaani ja yksi kaunis, vaaleanpunainen tunika sekä keltainen lyhyt ja kukallinen pitkä mekko, hihattomia molemmat ja aivan ihania ja juuri sopivan kokoisia minulle.
Villatakkia en ole kutonut eilen enkä vielä tänäänkään. Tänään hankimme ulkoisen kovalevyn Buffalon ja nyt pakerramme sen kimpussa, jotta oppisimme sinne jotain tallentamaankin. Mutta vielä emme ole onnistuneet siinä asiassa.
Mutta tässäpä tämän päivän kuulumiset Onnenpesästä. Nyt toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa illan jatkoa ja kesän odotusta!