25.3.2018

25.3.2018

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Päivän kuulumisia

Taas on vierähtänyt muutama päivä, että en ole ehtinyt tänne mitään kirjoittamaan. Päivät kuluvat kuin siivillä. Pian on joulu ja sitten se on yhtä pian mennyt ja tulee uusi vuosi ja uudet kujeet. Mitähän mahtaa uusi vuosi tuoda tullessaan? Sitähän me emme voi tietää! Mutta ainakin on nyt paljon suunnitelmia ensi vuodeksi.
Minä olen nyt kutonut aika paljon sukkia, koska sukkiahan tarvitsee paljon ja ne menevät niin pian rikki. Olen kutonut sukkien varsiin sydän kuvioita ja ne ovat aika kivat. Huomenna odottelen postista jo uusia lankoja saapuvaksi. Lankojakin on kiva tilata netin kautta ja sitten on kiva odotella niitä saapuvaksi. Kun saan nämä sydänsukat valmiiksi, niin aloitan itselleni tossuja, jotka sitten huovutan. Ja jos ne tossut onnistuvat, niin teen samanlaiset miehellenikin. Sitten kudon vielä itselleni yhdet uudet sukat kivasta uudesta langasta. Tilasin netin kautta myös minipyöröt, joilla on kiva tikutella sukkia ja kun on vielä kahdet pyöröt, niin saa kutoa yhtäaikaa molempia sukkia.
Tänään on karvakuonomme trimmattu ja ovat tosi kauniita nyt. Ne on niin ihania mussukoita, että ei niistä haluaisi luopua koskaan. Mutta he ovat nyt jo 11 vuotiaita, joten luopumisen aikakin vielä koittaa. Mutta nyt on hienoa, kun saa pitää heidät vielä luonaan.
Nyt on tullut aika lopetella ja toivottaa teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa illan jatkoa ja rauhallista joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti