25.3.2018

25.3.2018

tiistai 3. toukokuuta 2011

SOPPAILUN 3.5.2011 IHANIA TULOKSIA

Tänään on tiistai ja 3. päivä toukokuuta. Päivä on hieman pilvinen ja asteita on vain +5 astetta. Mutta meillä oli hauska päivä shoppailemassa. Me lähdimme Sirun lenkin jälkeen kohti päämääräämme. Siellä sitten ostettiin niitä ja näitä ja osa hyppäsi syliini huomaamatta. Onneksi Pappa kultani on niin kultainen, että joka kerta minä saan sieltä jotain kivaa ja toki jotain suuhun pantavaakin. Me kävimme myös syömässä ja hyvin tuli syötyä ja joimme kahvit päälle. Ja sitten olikin jo kassit ja massut täynnä ja kotimatkakin voi alkaa. Voin vain todeta, että kyllä maalla on mukavaa!


Kun tulimme kotiin, niin Siru kultamme oli nukkunut sen ajan kun olimme poissa ja nyt oli taas valmis hyppäämään mummin syliin ja suukottelemaan mummia. Kyllä hän on suloinen ja kultainen. Ja toki hänkin saa aina jotain kivaa, kun käymme shoppailemassa.
                                         Tässäpä on meidän tämänkertainen saaliimme...
   ...ja tällainen Baby Born nukkehan sieltä ensimmäiseksi hyppäsi syliini...
   ...ja sitten Pappa kultani näki tällaiset suloisuudet eli juuri ne, joita katselimme jo netin kautta, jeeee, ihana, suloinen tummaihoinen...
 ...ja sitten tietty kuvaukseen aina valmiina oleva Siru kultamme.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti