25.3.2018

25.3.2018

maanantai 23. helmikuuta 2009

Onnenpesän maanantain kuulumisia

Tänään on taas maanantai ja 23. päivä helmikuuta 2009. Aamu aukeni täällä Porissa -1 asteen pakkasessa ja hienoisessa lumisateessa. Lunta on tullut lisää noin 10 cm tänne länteenkin.
Iloiset raitasukat ovat edenneet jo kantapään ohi ja raidoitus jatkuu. Eilen tilasimme lisää lankaa eli 2 kiloa, josta sitten valmistan raitasukat loppuun ja aloittelen villatakkia itselleni eli kuudes villatakkini, josta tulee iloisen raidallinen käyttäen perusvärejä punaista, sinistä ja valkoista. Itse piirsin ensin villatakin ja suunnittelin raidoituksen ja sitten on vielä tilattava napit, mutta ne jätän myöhemmäksi ajankohdaksi, jotta ehtisin miettiä, minkä väriset napit siihen laittaisin. Ja kauniita nappeja löytyy netistä paljon.
Pian valmistaudumme uimahallille lähtöön, jossa siis taas saamme nauttia ihanasta vesijuoksusta. Viime keskiviikkona en jaksanut sinne mennä, mutta nyt taas uusin voimin.
Nyt Justina ja Unelma lähtevät lenkille, joten heidän tultua sieltä, me valmistaudumme lähtöömme. Ja kun saavumme kotiin, niin vastaanotto näiltä kultaisilta koiriltamme on aivan sanoinkuvaamaton, sillä se on niin riemukasta.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa maanantaita ja nauttikaahan kaikesta, mitä elämä antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti