25.3.2018

25.3.2018

lauantai 26. joulukuuta 2009

Angels to your life - Anjos para a sua vida






Nyt on Tapaninpäivä ja 26. päivä joulukuuta. Niin se tämäkin joulu meni aika kovassa pakkasessa. Tänään on pakkasta -5, mutta on erittäin kylmä ja kova tuuli, joka lisää pakkasen purevuutta. Siispä ulos ei minun kannata mennä. No, toki saunaan menemme ja nyt meillä on tammilehvävihta(vasta) ensimmäistä kertaa kokeilussa. Saas nähdä pysyykö lehdet kiinni oksissa vai saanko vihtoa pelkillä oksilla. No, se olisikin jo jotain!
Joulu tuli ja meni tässä Ilonpesän rauhassa. Me söimme hyvin ja nautimme hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä. No, eihän meillä muulloinkaan ole mitään kiireitä. Brasiliaan olemme ahkerasti olleet yhteydessä ja kukapa tietää, kuinka pian olemme jo siellä heidän kanssaan.
Olen myös kutonut kahdella puikolla lapaset valmiiksi ja myös teen Puro langasta tossut, jotka valmistuvat vielä tänään, koska toisesta ei puutu kuin kärkikavennus ja toinen on jo valmis. Ajattelinkin, että saan sitten saunan jälkeen lämpimät tossut jalkaani. Vielä aloitan jotain koristetta tai pannulappua kutomaan, mutta sen näkee sitten, mitä aloitan.
Justina ja Unelma olivat innoissaan, kun saivat jouluna jauhelihaa ja riisiä ja joka menikin aivan muutamassa sekunnissa. Se on heidän herkkua! Me taas nautimme latteet aina niin maukkaan ja herkullisen Prinsessa-kakun kera. No, onneksi kakusta jäi puolet vielä täksi päiväksikin latteen kanssa nautittavaksi. Huomenna sitten nautimme jäätelöä hillon kera latteen kanssa. Näin olemme jakaneet herkut monelle päivälle, jotta ei tulisi liikaa makeata syödyksi vain jouluna.
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja kiireetöntä ja turvallista Tapaninpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti