25.3.2018

25.3.2018

perjantai 11. joulukuuta 2009

Feliz Natal - Joyeux Noël - Merry Christmas

Feliz Natal




Tänään on perjantai ja 11. päivä joulukuuta. Viime yönä on satanut lunta noin 10 cm ja koska sää näyttää nyt pysyvän pienen pakkasen puolella, niin eihän tämä lumi ainakaan nyt heti sula. Puut ovat kauniit, koska oksilla on paksu kerros valkeaa lunta. Linnut käyvät ahkerasti syömässä talipalloja, jotka on ripustettu männyn oksalle.
Minä sain eilen ihanat ja lämpimät Puro sukat valmiiksi ja juuri aloittelin tossuja samasta Puro langasta, jotta saisin sitä vähenemään ja saisin hankittua taas upouusia lankoja. Aion vielä tehdä jonkinlaisen myssyn itselleni, mutta saas nähdä, miten se onnistuu.

Nyt alan olla taas kunnossa ja verensokerinikin on taas normaalissa lukemissa tämän antibiootin jälkeen, joten elämä voittaa jälleen. Silmissäni häämöttää jo, miten olemme Brasiliassa nauttimassa pitkästä lomastamme ystäviemme kanssa. Siellä voimme soitella ja uida ja välillä aina syömme hyvää ruokaa ja pidämme hauskaa ja minusta on kiva jutella englanniksi ystäviemme kanssa. Näillä ajatusten lennoilla jaksaa täällä kylmässä Pohjolassa pitkän ja pimeän ja kylmän talven yli. Mutta sisällä kotona on lämmintä ja rakkautta.
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti