25.3.2018

25.3.2018

lauantai 24. syyskuuta 2011

HEIDI UNELMAKOTI - SIRULANDIASSA 1 VUOSI

Tänään on lauantai ja syyskuun 24. päivä. Ulkona on pilvinen päivä ja asteita on vain +8. Vaahteranlehdet ovat osa keltaisia ja osa ruskeita, aivan kuin olisivat jo saaneet kylmän yön niskaansa. Elän vain ajatuksen siivin, että  meillä on enää 33 päivää ja sitten pääsemme lämpimään. Osa suomalaisista muuttolinnuista lähtee jo muutaman viikon kuluttua, kuka Portugaliin kuka Espanjaan ja kuka minnekin, mutta kiire on pois täältä kylmyydestä. Torreviejassa tänäänkin +29 astetta, joten on kaipuu jo kova sinnekin.


Mutta koska torstai oli 22. päivä ja silloin oli rakkaan serkkuni siunaustilaisuus, niin ajattelin kertoa Heidistä tänään, sillä Heidi tuli tuolloin 22.9.2010 eli tuli 1 vuosi täyteen. Ja mitä onkaan mahtunut Heidimme elämään tänä aikana, 1 vuoden aikana?


Olen jo aiemmin kirjoittanut sanoin ja kuvin Heidin saapumisesta. Heidi siis saapui 22.9.2010 silloiseen Unelmakotiimme, joka sijaitsi läntisessä Suomessa. Hän on ollut niin suloinen alusta asti. Olen vaihtanut hänelle vaatteita ja kutonut sukkia ja nytkin kudon mekkoa ja aion saada sen valmiiksi vielä ennen lähtöämme. Muutimme tänne eteläiseen Suomeen helmikuussa ja Heidi on täällä saanut suuren ihailijakunnan ja oman paikkansa olohuoneessa. Ehkäpä seuraavalla kerralla jo hänkin pääsee mukaamme Espanjaan. Nyt hän jää tänne Sirulandiaan hyvän haltijan hoitoon.








Näin suloinen on siis Heidimme ja hän on 120 cm pitkä eli jo iso tyttö. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa lauantain jatkoa ja mukavaa syksyä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti