25.3.2018

25.3.2018

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Keskiviikko - Wednesday

Tänään on 28. päivä tammikuuta 2009. Aamu aukeni taas kukon askeleen verran valoisampana eli valoisuutta kohden menemme. Lunta on noin 10 cm ja pakkasta oli tänä aamuna vain -2 astetta. On kiva, kun on pientä pakkasta ja tyyntä. Mutta pian alkavat loskakelit ja se ei taas ole kivaa, kun päivällä on suojaa ja loskaa ja yöllä on pakkasta, joten silloin tulee liukas keli.
Minulla alkaa tulehdus olla jo pois ja kurkkukaan ei enää ole niin kipeä. Mutta silti kova väsymys painaa silmäluomia ja silmät luppaavat kiinni. Yritän kuitenkin sinnitellä, jotta pysyisin hereillä.
En ole vielä jaksanut kutoa yhtään, mutta jospa vielä jonain päivänä saisin ne voimani takaisin. Tässä iässä se vie vaan niin pitkän ajan ennenkuin voimat palautuvat sairauden jälkeen. Mutta onneksi löytyy vielä antibiootteja, jotka sopivat minulle eikä ole laktoosia.
Justina ja Unelma ovat virkeitä, vaikka ovatkin jo 11 vuotiaita. He juoksevat kilpaa kotiovelle jonkin matkan päästä. Heistä on niin paljon seuraa toisilleen. Tänä aamuna he taas herättivät minut nuolemalla jo kello 8 aikaan. Nyt he ovat jo käyneet lenkillä ja nukkuvat tyytyväisinä.
Täällä Onnenpesässä on niin hyvä asua, kun täällä on niin hiljaista ja rauhallista. Keväällä, kun lumet sulavat, niin me laitamme kukkia ikkunan alle. Niiden kasvua on niin kiva sitten seurata joka päivä.
Mutta nyt toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein hyvää keskiviikkoa ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne ja nauttikaa elämästänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti