25.3.2018

25.3.2018

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Keskiviikon kuulumisia

Hyvää keskiviikkoa vaan kaikille!

Tänään on siis keskiviikko ja 21. päivä tammikuuta 2009. Yöllä oli satanut lunta noin 5 cm ja tänään mittarimme näyttää plusasteita +2 astetta. Ulkona on varmaankin ainakin paikkapaikoin loskaista ja kun on luvattu pikkupakkasta, niin sehän tekee tiet liukkaiksi. Eipä ole kivaa tällainenkaan!
Tänäänkään emme valitettavasti päässeet vesijuoksuun, koska minulla on kurkku kipiä, mutta toivossa on hyvä elää ja ajattelenkin jo ensi maanantaita, että jospa silloin olisi jo voimani palautuneet ja voisin mennä vesijuoksuun, josta niin paljon pidän.
En ole myöskään jaksanut kutoa pääkallokuvioista tuplalapasta, mutta onneksi sain kudottua kuitenkin jo 10 kerrosta kuviota, mutta 20 kerrosta vielä puuttuu. Mutta onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää.
Justina ja Unelma voivat hyvin ja nauttivat juosta vapaana pienen matkan kotiovelle. Unelmalla on nyt jo kolmas vuosi pitkällä, kun hänellä todettiin diabetes ja olemmekin antaneet hänelle kahdesti päivässä insuliinia ja hän on voinut oikein hyvin.
Me käymme koko tämän kevään kahdesti viikossa vesijuoksussa ja vielä olen päässyt painonhallintaankin, joten ohjelmaa riittää aivan kivasti. Kun sitten vielä pistän käsissäni olevat puikot heilumaan, niin johan sukkaa pukkaa ja myös villatakkeja, joita ei koskaan ole liikaa.
Nyt olemme jo syöneet ja kylläpä uunilohi maistuikin hyvältä taas pitkästä aikaa. Illalla syömme jotain hieman kevyempää. Nämä päivät kuluvat niin nopiasti, että ei ehdi kuin herätä, niin taas on ilta ja pitää käydä nukkumaan. Mutta sitä nopiamminhan se ihana kesäkin taas tulee meille ja muuttolinnut alkavat palata tänne Pohjolaan.
Nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille oikein mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa ja pitäkäähän huolta itsestänne ja myös toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti