25.3.2018

25.3.2018

tiistai 27. lokakuuta 2009

Ilonpesän kuulumisia 27.10.2009


Tänään on tiistai ja 27. päivä lokakuuta. Paksut, harmaat pilvet ovat peittäneet taivaan ja aina välillä pudottavat vettäkin. Maa on nyt aivan märkä ja ruohikko, jossa mussukkamme kävelevät, joten näin ollen heidän tassunsakin ovat märkiä, kun tulevat sisälle. No, rakkaani pyyhkii joka lenkin jälkeen heidän tassunsa ovemme edessä. Ahkerat työntekijät keräävät lehtiä koneeseen ja vievät kauemmas tyhjennettäväksi. Kovaa pörinää se kone pitääkin ja siihen mekin heräsimme.

Mutta minä sain tyttärelleni tuplat valmiiksi ja nyt ne ovat jo postissa odottamassa kuljetusta itäisen Suomen kylmyyteen. Siellähän niitä tuplia tarvitaan. Mietin vain, että mitä seuraavaksi! No, onhan minulla vielä kuviovillatakki kesken eli toisesta hihasta puuttuu enää vähän ja toinen hiha kokonaan. No, onhan siinä vielä pakertamista! Mutta jospa minä sen jouluksi saisin jo valmiiksi!

Niin, joulu tulee jolkottaen! Tänään me sitten tilasimme netistä uuden tietokoneen, jossa on sitten windows7, josta minä pidän ainakin esittelyjen perusteella ihan hirveästi. Kunpa se kone tulisi pian! Mutta eihän se voi tulla, jos maahantuojallakaan ei niitä vielä ole, kun on tuo windows7 niin uusi kuitenkin. Mutta odotellaan rauhassa ja toivotaan, että jouluksi jo tulisi. Sitten riittää taas mielenkiintoa, kun on uutta asiaa paljon ja nopea kone.

Mutta nyt mietin, mistä alkaisin ja mitä alkaisin tekemään! No, olo tuntuu väsyneeltä, joten ehkäpä olisi aika mennä päikkäreille! Tai sitten on latteen aika, että jospa se sitten piristäisi edes hieman. Tekisinköhän tyttärelleni kuviosukat? Vaiko itselleni hatun? Vaiko sukat Purosta? Taitaapa mennä tämä päivä vain mietiskelyksi!

Huomenna menemme taas vesijuoksuun ja toivottavasti siellä ei olisi niin paljon juoksijoita kuin mitä viimeksi oli ja varsinkin hyppääjiä, joista en oikein välittäisi. Mutta sain siis uuden kauniin rottinkilaatikoston, jossa säilytän lankojani. Sieltä on helppoa valita, että mistä langasta alkaisin tekemään jotain. No, tänään menen vielä pienelle lenkille eli tulisi ainakin se 300 metriä käveltyä ja merkitsen sen sitten myös vihkoon, jotta tiedän, miten paljon olen liikkunut. Toivottavasti huomenna saisin juosta vedessä 1000 metriä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa pimenevää syyspäivän jatkoa ja nauttikaa kynttilän valosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti