25.3.2018

25.3.2018

lauantai 2. tammikuuta 2010

Ilonpesän kuulumisia 2.1.2010

Tänään on lauantai ja 2. päivä tammikuuta 2010. Oikein hyvää vuoden alkua kaikille!
Muutama päivä sitten aloittelin tällaista Baktus huivia kokeiluna vaan, että osaisinko tätä tehdä ja hyvältä se näyttää. Nyt olen kutonut huivia jo 80 cm, joten 10 cm vielä ja pääsen kaventelemaan.

Halusin myös kokeilla näitä kuvia, kun kuvat menevät aina ylös, vaikka haluaisin sen alemmas. Ja myöskään en ole onnistunut kirjoittamaan kuvan yläpuolelle mitään, vaan aina alapuolelle. Mutta katsotaas nyt, kuinka käy, kun tätä nyt mielenkiinnolla kokeilen.






Tässä kuva lähempää huivista



Tämä lanka on Lidl:n ihana Fantasy neulelanka, jota on erittäin hyvä kutoa ja joka on myös kevyttä ja siten riittoisaa.










Onneksi menin viime tiistaina lääkäriin näistä hartiakivuistani, sillä sain avun parhaimman ja lääkkeet, jotka ovat auttaneet kipuihin. Nyt voin taas kutoa entiseen malliin ja maanantaina pääsen taas vesijuoksuun, joka jäi viime keskiviikkona pois näiden kipujen takia.
Mutta nyt aloittelemme uutta vuotta taas uusin voimin ja toivon, että terveyttäkin riittäisi ja saisin elää vielä monen monta ihanaa vuotta rakkaitteni kanssa.

Nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa vuoden alkupäiviä ja terveyttä koko tälle uudelle alkaneelle vuodelle! Pitäkää huolta itsestänne ja myös toisistanne!
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti