25.3.2018

25.3.2018

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ilonpesän kuulumisia 24.1.2010

Tänään on sunnuntai ja 24. päivä tammikuuta. Pakkasta on edelleenkin -12 astetta. Tämä talvi on ollut kylmin ja runsaslumisin moniin vuosiin täällä Porissa. Mutta aina joskus on tällaisiakin talvia. Nyt olemme kuitenkin jo tammikuun loppua lähestymässä, joten pian meni syksy ja talvikin on jo taittumassa pian kevääseen. Eilen kävin kampaajalla ja sain tosi hyvän väriset hiukset, joihin olen erittäin tyytyväinen.
Eilen soittelimme ja nauhoitimme Ystävän laulun, joka on hyvin kaunis laulu ja laitoimme sen You tubeen myös. Tänään aiomme nauhoittaa vielä yhden kauniin laulun, jonka myös laitamme tännekin.
Tänä vuonna tapahtuu paljon hyviä asioita ja olemme myös olleet 10 vuotta yhdessä. Olemme siis 10 vuotta astelleet tätä ihanaa, rakkaudentäyteistä  polkua. Toivon, että saisimme astella vielä monet, monet ihanat vuodet tätä polkua yhdessä käsi kädessä.

Meillä on aina hauskaa yhdessä soittaessamme. Ja minähän nautin sydämeni pohjasta soittamisesta, vaikka en olekaan mitään oppia siihen saanut, mutta kun nuotit tuntee ja sävelen, niin se on siin.

Näin hauskaakin voi olla soittaminen! Ja meillä sitä hauskuutta riittää!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaita ja nauttikaa jokaisesta hetkestä ja hyvät hetket ovat aina edessäpäin!

2 kommenttia:

  1. Teidän iloiset ilmeenne ja kaunis musiikkinne ilahduttivat taas minua suuresti. Ja kiitos että mainitsit käyneesi kampaajalla - sain vihdoinkin tilattua ajan itselleni ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi, Huopatossunen! On ihana kuulla, että voimme näin ilahduttaa sinua! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista