25.3.2018

25.3.2018

lauantai 9. tammikuuta 2010

Ilonpesän kuulumisia 9.1.2010

Tänään on lauantai ja 9. päivä tammikuuta. Kovat pakkaset jatkuvat edelleenkin. Tänään aamulla oli vielä -19, mutta nyt alkaa hiljalleen jo lauhtua ja nyt mittarimme näyttää -14 astetta.







Mutta luvassa on vieläkin lauhempaa säätä eli noin -3...-4 astetta, joka onkin jo ihan kiva ulkoilusää.





Tänään sain valmiiksi pipon, jonka tein rakkaalleni. Pipo on tehty lämpimästä Puro-langasta. Aion tehdä itsellenikin samasta langasta ja aion saada sen valmiiksikin vielä maanantaihin mennessä, jotta saan sen matkalle vesijuoksuun.
Sitten minun pitää tarkistaa kaikki langat, jotta mistä en saa enää mitään tehdyksi, niin annan ne pois sellaiselle, joka tekee pienempiä töitä ja lapsille niistä vaatteita.

Eilen me taas soittelimmekin ja niin teemme tänäänkin vielä, sillä aiomme saada niitä nauhoitetuksi ja laitettua Youtubeenkin. Mutta saa nähdä nyt, että milloin se tapahtuu.






Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa talvisen päivän jatkoa ja ajatuksin lämpimästä kesästä talvikin taittuu nopeasti. Toivottavasti ei ensi talvea tarvitse enää kärvistellä täällä kylmässä Suomessa. Pitäkää itsestänne huolta ja pukeutukaa lämpimästi!
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti