25.3.2018

25.3.2018

lauantai 14. marraskuuta 2009

Anna kaikkien kukkien kukkia!




Tänään on lauantai ja 14. päivä marraskuuta. Sää on ollut kaunis ja kuiva ja pakkasta on ollut -4 astetta, mutta lunta ei ole vielä yhtään.

Torstaina kävin ottamassa H1N1 viruksen torjuntaan rokotteen ja samoin kausirokotteenkin. Nyt on käsi vain hieman hellä, mutta yritän olla sitä rasittamatta, jotta nopeammin parantuisi. Meidän pitää vielä miettiä vesijuoksuun menemistä maanantaina, että voiko sinne mennä, kun on tämä rokote.

Nyt en ole kutonut mitään sen jälkeen kun sain nuo tuplasukat valmiiksi. Ehkäpä niitä sukkia pitäisi vaan kutoa, kun ensin joku lankakerä huutaisi, että ota minut, ota minut. Mutta pitääpä ensin kurkistella laatikkoon, mitä siellä oikein olisi.

Eilen Justina ja Unelma olivat kauneussalongissa ja vielä pitää ottaa heistä kuviakin, mutta nyt on jo hämäryys laskeutunut ylle maan, joten valokuvaaminen jäänee huomiseksi. Täällä Suomessa on valoisaa aikaa niin vähän aikaa näin talvella, mutta onneksi olemme pian menossa taas valoisampaan aikaan kohti. Päivät kuluvat niin sukkelaan, että pian on joulu ja yhtä pian se on myös ohitse.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ja pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti