25.3.2018

25.3.2018

maanantai 23. marraskuuta 2009

Unelma fashion models and my beret 22.11.2009- Modelos de moda Unelma e minha boina







Tänään on maanantai ja marraskuun 23. päivä. Sain tässä eräänä päivänä valmiiksi oman baskerini ja myös tyttäreni koiralle tarkoitetun villapuseron, jota nyt Unelma tässä esittelee. Olen suunnitellut puseron aivan alusta asti ja tein nappilistan, jotta sain kauniit napit siihen näkyville. Unelma ei oikein pitänyt puserosta, koska hän ei ole tottunut pitämään sitä ja täyttää pian jo 12 vuotta, joten en hänelle sellaista edes aio tehdä. Eipä nämä villakoirat ole koskaan olleet viluisia, vaikka ovat hyppineet korkeissa kinoksissa ja jopa -35 asteen pakkasissa. Mutta on paljon koiria, joilla on ohut turkki ja jotka palelevat kylmillä ilmoilla. Onhan meitä ihmisiäkin niin monenlaisia, niin toki on koiriakin.

Mutta nyt minä mietin jälleen, että mitä alkaisin tekemään. No, lankoja löytyy ja niitähän saa aina tilattua lisääkin, kuten nyt pitääkin tilata ja tilaan samalla virkkuukoukkuja ja puikkoja. Ja ainahan voin kutoa sukkia, sillä niitä täällä kylmässä Pohjolassa tarvitsee todellakin.

No mutta pian me olemme lämpimissä maissa ja voihan olla, että siellä ei enää tarvita sukkia. Lennotkin on jo valmiiksi katsottuna, joten sitten kun se hetki koittaa, niin meillä on kaikki tiedot valmiina.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa maanantai päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti