25.3.2018

25.3.2018

tiistai 17. marraskuuta 2009

Buen Martes! Happy Tuesday! Mukavaa tiistaita!





Oikein mukavaa tiistaipäivää teille kaikille ja kaikkialla maailmassa! Tänään on tiistai ja 17. päivä marraskuuta. Täällä satelee vettä ja on lämpöasteita +4 ja luvassa on viikolla vielä lämpöisempää.

Olen kutonut tuota omaa baskeriani ja saan sen tänään valmiiksi jos jaksan sitä tehdä. Eilen en enää jaksanutkaan sitä kavennella, mutta jospa tänään.
Minä olen vain pelaillut Dragon peliä, joka vie koko käden eikä tiedä ajan kulusta yhtään mitään. Se on hyvin mielenkiintoinen Mahjong -tyyppinen peli.

Nyt vain odottelen joka päivä, että saisin jo sen uuden tietokoneeni, jossa on windows7 ja jossa on niin valtavan paljon uusia mielenkiintoisia toimintoja, että on taas mielenkiintoista tutkia, että mitä kaikkea sillä voi tehdä. Kyllä tietokoneet on valtavan harppauksen tehneet tekniikassa sitten 1980- luvusta lähtien, kun meilläkin on tietokoneita ollut. Ennen oli harvalla PC ja nyt se on jo lähes joka taloudessa ja useitakin koneita eli jokaisella on oma koneensa.
Mutta maailma muuttuu ja me sen mukana.

Nyt kuitenkin teen harppauksen ja siirryn tuohon omaan nojatuoliini miettimään, että jospa kutoisin tuon baskerini valmiiksi, niin saisin aloittaa jotain uutta ja mielenkiintoista, siis tosi mielenkiintoista.

Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti