25.3.2018

25.3.2018

tiistai 10. marraskuuta 2009

Good morning Tuesday!





Tänään on tiistai 10. päivä marraskuuta. Eilen luvattiin lumimyräkkää etelään ja itään yön aikana, mutta tänne asti ainakaan se lumi ei ole yltänyt. Täällä on maa aivan sula ja asteita on nyt -1.
Olin silmänpohjakuvauksessa tänään ja nyt on tippojen vaikutusta vielä silmissäni, mutta ainahan sitä kirjoittaa ja pelata näkee. Enpä ole tänään vielä ainakaan mitään erikoista tehnytkään, mitä olen tuota ihanaa peliä pelannut ja olen saanut aika huikeitakin lukemia. Mutta kun alkaa pelaamaan, niin se vie koko käden eli ei huomaa sitä ajan kulua eikä tiedä, mitä takana tapahtuu.
Tänään saimme myös viestin Brasiliasta, että yhteismusiikki onnistuu oikein hyvin, mutta me vielä hiomme yhteistä soittoa pianon kanssa ja sitten nauhoitamme sen videoilla ja sitten laitamme Brasiliaan ystävillemme, jotka valmistavat siitä yhteisen musiikkiesityksen. It is great! Kyllähän me innolla odotamme, että millainen siitä sitten tulee. Uskonpa, että tosi huikea! Kunpa olisimme nyt jo siellä heidän kanssaan! No, aika kuluu nopeaan, joten pian sekin aika meille koittaa!
Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti