25.3.2018

25.3.2018

tiistai 9. helmikuuta 2010

Guten Morgen! Bom dia!







Tänään on jo tiistai ja 9. päivä helmikuuta. Pakkasta on -5 astetta ja lunta tupruttelee edelleenkin. Täältä ylhäältä katsoen näyttää kovin harmaalta ja sumuiselta.
Eilen olimme vesijuoksussa taas pitkästä aikaa ja siellä juoksin 500 metriä ja puolisen tuntia, joten se kyllä teki tosi hyvää. Siellä oli oikein mukavaa ja rauhallista juoksennella.
Eilen myös soittelimme ja rakkaani haki kirjastosta jälleen Toivelaulukirjoja, joten nyt on taas materiaaliakin, mistä soittaa.
Kutoakin tekisi jo niin mieli, mutta odottelen sitä yhtä laatikostoa, jotta saisin kaikki langat ensin järjestettyä laatikoihin ja vasta sitten alan jatkamaan niitä kuviosukkiani ja myös kuviovillatakkiani.
Eilen rakkaani yllätti minut jälleen, kun oli ostanut latteen kanssa nautittavaksi ihania laskiaispullia, njam, kun olivatkin hyviä. No, ensin nautimme Runebergintortuista ja nyt sitten vielä laskiaispullista. Tosin oli minulla se kulutuskin eilen aika kovaa ja nälkä oli jatkuvasti koko illan. Tänäänkin on vielä luvassa laskiaispullia latteen kanssa. Ja huomenna menemme jälleen vesijuoksuun.
Mutta me nautimme täällä ylhäällä tosi paljon nyt ja vielä enemmän, kunhan pääsemme parvekkeelle istuskelemaan ja nauttimaan latteesta herkkujen kera.
Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti