25.3.2018

25.3.2018

maanantai 1. helmikuuta 2010

Mokkula toimii

Tänään on maanantai ja helmikuun 1. päivä. Pakkasta on tällä hetkellä koneen mukaan -9 astetta.
Nyt olemme saaneet muuton tehtyä ja nautimme täällä 7. kerroksessa mahtavista näköaloista ilman esteitä.
Eilen saimme jo tietokoneenkin toimimaan ja Mokkulan avulla. Enpä olisi uskonut, vaikka tosin itse sitä jo hieman uumoilinkin, että täällä korkeuksissa Mokkulakin voisi alkaa yhteistyöhön paremmin kuin alhaalla maan rajassa. Ja näinhän siinä sitten kävikin ja yllätys oli tosi onnellinen. Mokkulan kanssa teemme nyt erittäin hyvää yhteistyötä sulassa sovussa ja rakkaudessa. Ja mitä ihaninta, niin nopeus on valttia! Ei ole todellakaan hidasta, vaan paljon nopeammin toimii kuin maan rajassa kiinteä liittymä. Kiitos vaan Mokkula! Sinusta en luovu mä koskaan!
Valaisimia pitänee vielä ostella ainakin olohuoneeseen, mutta siellä on kruunuvalaisimeen sokeripalat, joten ei muuta kuin etsimään kaunista ja sopivaa kruunua olohuoneeseen. Ai että kristallikruunuko? No, katsotaan!
Mutta käsityönurkkaus on minulle valmiina muutoin, paitsi että ensi viikolla saan yhden rottinkisen laatikoston vielä lisäksi, kun tänään sain matalan laatikoston. Nämä kolme laatikostoa joissa on kolme laatikkoa ovat vain ja ainostaan minun lankoja varten ja toki keskeneräisiä käsitöitäni, jos niitä tulee.
Myös musiikkinurkkaus on valmiina ja siellä odottavatkin jo urut paikoillaan ja hanurit ja viulut ja myös tyttäreni kantele on meillä säilytyksessä.
Mutta nyt laitan tähän muutaman kuvan, jonka otimme keittiön ikkunasta siellä ruokaillessamme ja ihaillessamme mahtavia näköaloja.




Mutta nyt näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille oikein hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti