25.3.2018

25.3.2018

tiistai 23. helmikuuta 2010

News of Unelmakoti 23.2.2010






Tänään on tiistai ja 23. päivä helmikuuta. Pakkasta on riittänyt ja tällä hetkellä on vielä -12 astetta. Aurinko tosin paistaa pilvettömältä taivaalta, mutta kuinka kauan, sillä Ruotsin puolelta on saapunut jo eteläisimpään Suomeen lumisade. Lunta siis on enemmän kuin moniin vuosiin ja samoin tällaisia pitkiä pakkasjaksoja ei ole ollut moneen vuoteen. Mutta jospa kesä olisi sitten lämmin!
Me olemme asuneet nyt tässä ihanassa Unelmakodissamme jo 3 viikkoa. Olemme kotiutuneet oikein hyvin ja samoin Justina ja Unelma ovat jo kotiutuneet tänne. Tosin matka tänne autolla oli molemmille hieman pelottava ja täällä olokin oli ensi alkuun outoa heille, kun ei ollut mitään huonekaluja vielä täällä, mutta minä olin heidän kanssaan, joten pian he tottuivat tänne.
Sain juuri kudottua molemmat sukat melkein kärkikavennukseen asti, mutta nyt loppui lanka ja huomenna siis jatkan, kun saan lisää lankaa. Ihmeen riittoisaa on tämä Puro Batik lanka ollutkin, kun tein 40 cm pitkän varren ja nyt vain pieni osa kärjestä puuttuu ja lankaa on mennyt vain 100 grammaa yhteen sukkaan. Mutta toki siitä 100 gramman kerästä sitten jääkin aika lailla lankaa, mutta eihän lankaa ole koskaan turhaan tai liikaa, sillä siitä lopusta aion tehdä nukeilleni vaatteita.
Äsken me taas soittelimme ja nyt olen joka päivä soittanut näppikselläni ja kyllähän siihenkin tottuu ja pystyn jo hieman nauttimaankin siitä soitostani, jos soitamme jonkin tutun kappaleen. Onneksi minulla on kaksi hanuria, joten voin aina vaihdella kummalla haluan soittaa.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti