25.3.2018

25.3.2018

torstai 11. helmikuuta 2010

Kaikki alkoi siitä kun mä hanurin rakkaaltani sain...

Tänään on torstai ja torstaihan on toivoa täynnä. Tänään on siis 11. päivä helmikuuta ja pakkasta on -15 astetta. Sain juuri aamulla mailin Brasiliasta, jossa nauttivat +40 asteen lämmöstä. Vai olisikohan se jo liian kuumaa, no, ainakin meille olisi. Mutta eihän tällainen kova pakkanenkaan ole kivaa, mutta silti ihmisen pitää olla tyytyväinen ja onnellinen näihin olosuhteisiin, mitä meillä on täällä Pohjolassa. Nytkin on hyvin kaunista, sillä aurinko paistaa jälleen pilvettömältä taivaalta. Tosin tänään on luvattu lumisateitakin, joten se jää nähtäväksi, sataako vai paistaako.
Mutta nyt ajattelin kertoilla minun hanurin harrastuksen aloittamisesta, sillä siinä riittikin hauskuutta sekä meille että muillekin jaettavaksi. Kaikki alkoi siitä kun katselimme netistä eri instrumentteja ja sieltä pisti silmääni hanuri. No, tuumasta toimeen rakkaani meni ja osti minulle pianohanurin vuonna 2003. Sain sen juuri ennen minun rasittavaa sappileikkaustani ja vielä sen jälkeenkin tuli minulle tyrä, joka piti myös leikata 5 kuukauden kuluttua sappileikkauksesta. Mutta siinä olikin kestämistä, vaan nyt kerron hanuristani.
Rakkaani siis osti minulle hanurin ja sitä aloin vaan itsekseni soitella nuoteista. Minullahan on ollut piano ja syntikkakin, mutta enpä ole koskaan minkäänlaista muuta oppia saanut soittamiseen, kuin koulussa nuottioppia. Mutta sekin riitti meille! Silti me molemmat nautimme soittamisesta ja rakkaanihan soittaa viulua ja soittaakin oikein hyvin. Mutta kuvat kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa, joten pitemmittä puheitta laitan tähän kuvia nauhoitetusta soitostamme eli harjoitusta vasta.
 
Tästä alkoi harjoitusnauhoituksemme ulkona Hirsikotomme verannalla vuonna 2003. Annoimme yhtyeellemme nimeksi Päättömät, koska Timosta ei näkynyt lainkaan päätä.
 


  

  

  

Ja hauskuutta riittää...
 


  

  

Musiikki soi ja nauru raikaa...

 


  

Me nauroimme aivan, että vettä valui silmistäni...

Ja tässäpä tällä erää näitä kuvia ja sitten huomenna taas lisää. Oikein mukavaa ja aurinkoista pakkaspäivää teille kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti